Lampard heeft zijn spelers nodig om de klinische voorsprong te ontdekken
نوشته شده توسط : Hency

Chelsea loopt thuis vast nadat hij er niet in is geslaagd voort te bouwen op snelle starts, en Lampard die een Chelsea voetbalshirts draagt, heeft zijn spelers nodig om de klinische voorsprong te ontdekken die ze op de weg hebben getoond wanneer ze Lille huisvesten.

"We wilden meer in onze thuiswedstrijden en een groot deel hiervan was toevalsconversie," zei de manager van Chelsea. "Weg van huis zijn we gegaan en hebben we enkele doelen en een aantal echt goede prestaties behaald, en hebben we vroeg in de wedstrijd gescoord".

De Blues bevatten een terugkoopclausule van £ 40 miljoen wanneer ze overeenkwamen om Ake aan de Kersen te verkopen voor £ 20 miljoen in 2017, en ze hebben nu hun achtervolging van de 24-jarige opgevoerd nadat hun transferverbod vorige week door de FIFA was opgeheven.

Manchester City overweegt ook een bod om Bournemouth-verdediger Nathan Ake te ondertekenen, maar wordt geconfronteerd met concurrentie van Chelsea, die van plan is om zijn academie afgestudeerd terug te brengen naar Stamford Bridge.

Tiemoue Bakayoko droeg een goedkope voetbalshirts in bruikleen van Chelsea en droeg vroeger nummer 14 bij het Stade Louis II voordat hij de Ligue 1-zijde verliet om naar Stamford Bridge te verhuizen. Hij keerde dit seizoen in bruikleen terug naar Monaco nadat hij geen impact had gehad op Chelsea, waarbij Frank Lampard hem toestond terug te keren naar de club waar hij naam maakte.





:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: